A Vitaking kupon promóció 2022. január 17-én kezdődik és 2022. március 31-ig tart.

Minden 18. életévét betöltött személy, aki a promóciós oldalon feliratkozik a Vitaking hírlevélre egy 500Ft értékű kedvezménykupont kap az általa megadott e-mail címére, egy kód formájában.

A kupon beváltható az akcióban részt vevő Vitaking viszonteladó partnereknél, 5000Ft felett Vitaking termék(ek) vásárlása esetén. Érvényes 2022. március 31-ig.

Az online kupon nem váltható át pénzre, és más akciókkal nem összevonható, 3. személyre át nem ruházható. Egy felhasználó a promóciós időszak alatt egy kupont igényelhet.  Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Minden feliratkozó egyedileg generált kuponkódot kap, és kizárólag az e-mailben érkezett kuponkódot fogadja el a rendszer érvényesítéskor. 

A kupon érvényesítése abban az üzletben történik, ahol a kedvezmény felhasználásra kerül. A akcióban résztvevő üzletben az eladó a számára biztosított felületen érvényesíti a kuponkódot. Érvénytelen vagy lejárt kód esetén a rendszer nem fogadja el a kedvezményt, ebben az esetben a viszonteladó partnerünk sem köteles a kedvezmény biztosítására.

Amennyiben technikai probléma adódik a kupon beváltásánál jelezheted az info@vitaking.hu e-mail címen vagy a 06-88-590-410-es telefonszámon.